Нови вебсајт Управе

10 јун 2020

Добродошли на нови вебсајт Управе за спречавање прања новца!

Надамо се да ће вам нови вебсајт бити једноставан за сналажење, користан и информативан.


Новом структуром и ажурираним садржајем, настојали смо да кориснику омогућимо приступ најважнијим садржајима уз само пар кликова са почетне странице. Надамо се да је и велики број линкова на друге садржаје, у оквиру различитих страница, довољно интуитивно испланиран да кориснику пружи искуство једноставног и ефикасног коришћења нашег новог вебсајта.

За оне који желе да сазнају више о основним функцијама и надлежностима Управе, то ће моћи учинити прегледом садржаја у оквиру ставке менија „Чиме се бавимо“ која тематски обрађује кључна задужења и овлашћења Управе. С обзиром на међусобну повезаност различитих тема, настојали смо да читаоца упутимо на друге и допунске изворе информација.

Пажњи обвезника препоручујемо страницу „Претрага стручних мишљења“ у Библиотеци и позивамо вас да с нама поделите утиске о тој унапређеној функционалности нашег вебсајта као и о новом вебсајту уопште.

 

Израду вебсајта финансијски је подржала Европска унија у оквиру пројекта Подршке ЕУ спречавању прања новца и финансирања тероризма у Србији (ИПА 2015).