APML logo
Српски Srpski English
Почетна > Активности > Вести > Позив за учешће на јавној расправи

Позив за учешће на јавној расправи

27-Dec-2019 10:55:37

Позивамо све заинтересоване стране да се упознају са Нацртом стратегије за борбу против прања новца и финансирања тероризма за период 2020-2024 и пратећим акционим планом за период 2020-2022.

 У поступку припреме стратегије, Министарство финансија – Управа за спречавање прања новца спроводи јавну расправу о Предлогу Националне стратегије за борбу против прања новца и финансирања тероризма од 2020. до 2024. године (у даљем тексту: Предлог стратегије).

 Јавна расправа о Предлогу стратегије спроводиће се у периоду од 27. децембра 2019. године до 16. јануара 2020. године.

 Програм јавне расправе о Предлогу стратегије, објављен је на интернет страници Министарства финансија – Управа за спречавање прања новца, www.apml.gov.rs и на порталу е-управе.

 Примедбе, предлози и сугестије достављају се Министарству финансија – Управа за спречавање прања новца на адресу Ресавска 24, Београд, или електронским путем на e-mail адресу: uprava@apml.gov.rs у приложеном формулару.

 По окончању поступка јавне расправе Министарство финансија – Управа за спречавање прања новца анализираће све примедбе, предлоге и сугестије учесника у јавној расправи и сачиниће и објавиће извештај о спроведеној јавној расправи о Предлогу стратегије на интернет страници Министарства финансија – Управа за спречавање прања новца и порталу е-управе најкасније седмог радног дана пре подношења Влади на разматрање и усвајање.

 

 

 


Датотеке за преузимање

Образац за достављање предлога и сугестија17KBdocx
2011 Управа за спречавање прања новца