Novi vebsajt Uprave

10 jun 2020

Dobrodošli na novi vebsajt Uprave za sprečavanje pranja novca!

Nadamo se da će vam novi vebsajt biti jednostavan za snalaženje, koristan i informativan.


Novom strukturom i ažuriranim sadržajem, nastojali smo da korisniku omogućimo pristup najvažnijim sadržajima uz samo par klikova sa početne stranice. Nadamo se da je i veliki broj linkova na druge sadržaje, u okviru različitih stranica, dovoljno intuitivno isplaniran da korisniku pruži iskustvo jednostavnog i efikasnog korišćenja našeg novog vebsajta.

Za one koji žele da saznaju više o osnovnim funkcijama i nadležnostima Uprave, to će moći učiniti pregledom sadržaja u okviru stavke menija „Čime se bavimo“ koja tematski obrađuje ključna zaduženja i ovlašćenja Uprave. S obzirom na međusobnu povezanost različitih tema, nastojali smo da čitaoca uputimo na druge i dopunske izvore informacija.

Pažnji obveznika preporučujemo stranicu „Pretraga stručnih mišljenja“ u Biblioteci i pozivamo vas da s nama podelite utiske o toj unapređenoj funkcionalnosti našeg vebsajta kao i o novom vebsajtu uopšte.

 

Izradu vebsajta finansijski je podržala Evropska unija u okviru projekta Podrške EU sprečavanju pranja novca i finansiranja terorizma u Srbiji (IPA 2015).